over foeke

Foeke specialiseert zich in unieke producten die allen hun eigen verhaal vertellen en direct bij de onafhankelijke makers vandaan komen. Deze verhalen gaan over passie, duurzaamheid of sociaal ondernemen. 

Op die manier creëert foeke een platform dat kunstenaars, ontwerpers en ambachtelijke vakmensen bij elkaar brengt.

© 2019 Cornelissen Design. Alle rechten voorbehouden.

top

BYLOTT

Hi! Wat leuk dat je graag wat meer over mij als designer wilt weten.
Ik ben dus Lotte en ik ben het merk BYLOTT aan het oprichten. Vanuit mijn passie voor mode en textiel heb ik ervoor gekozen om aan het Amsterdam Fashion Institute te studeren en hier is deze passie alleen nog maar verder gegroeid.
Inmiddels heb ik een achtergrond in Mode, Materiaalkunde en Chemie en ben ik dagelijks bezig met de technische en functionele aspecten van textiel.
Door het gebruik van verschillende materialen vanuit verschillende toepassingen hoop ik dit ook terug te kunnen brengen in mijn collecties. Daarnaast ben ik ook de ambacht van het zeefdrukken aan het leren en zal je dit terug kunnen vinden in mijn toekomstige werk. De eerste zeefdrukken zijn nu al te zien op de tassen van Foeke en de tassen van Elburg.
Ben je enthousiast geworden en wil je de ontwikkelingen graag blijven volgen? Kijk dan op de website van Foeke om zo op de hoogte te blijven het laatste nieuws!

Volg de website foeke om de ontwikkeling van mijn merk BYLOTT te volgen!
Naam

Lotte Zilvold

E-mail

bylott.store@gmail.com

Category
Date