over foeke

Foeke specialiseert zich in unieke producten die allen hun eigen verhaal vertellen en direct bij de onafhankelijke makers vandaan komen. Deze verhalen gaan over passie, duurzaamheid of sociaal ondernemen. 

Op die manier creëert foeke een platform dat kunstenaars, ontwerpers en ambachtelijke vakmensen bij elkaar brengt.

© 2024 Cornelissen Design. Alle rechten voorbehouden.

top

Unieke sieraden

  /    /  Unieke sieraden

Unieke sieraden.

Onze collectie bestaat uit met de hand vervaardigde unieke sieraden in goud of zilver al dan niet gecombineerd met parels en/of edelstenen. Alles in onze omgeving kan aanzetten tot het maken van een sieraad. Vooral vormgeving uit de natuur en architectuur inspireren ons.
Uiteraard is het mogelijk om een sieraad naar wens te laten maken. Hiervoor maken wij in overleg een vrijblijvend ontwerp. Het sieraad kan worden vervaardigd van “nieuw” goud, maar ook door oude sieraden te smelten. Soms is een “oud” sieraad zo mooi dat wij het gedeeltelijk verwerken in het nieuwe ontwerp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan as- en herinnering sieraden of trouwringen.
Wij verzorgen ook workshops in onze gezellige werkplaats. Hier is het mogelijk om een workshop edelsmeden te volgen. Zelf een sieraad ontwerpen en uitvoeren met je vriendinnen, familie of collega’s.
Voor meer info kunt u een kijke nemen op www.pronksieraden.nl. Bellen/mailen mag ook.

Name

Claudia & Sharon

Website

www.pronksieraden.nl

Category
Date