over foeke

Foeke specialiseert zich in unieke producten die allen hun eigen verhaal vertellen en direct bij de onafhankelijke makers vandaan komen. Deze verhalen gaan over passie, duurzaamheid of sociaal ondernemen. 

Op die manier creëert foeke een platform dat kunstenaars, ontwerpers en ambachtelijke vakmensen bij elkaar brengt.

© 2019 Cornelissen Design. Alle rechten voorbehouden.

top

Hand getekend.

Mijn naam is Janneke Haverkamp Oudshoorn. Ik woon op ’t Harde, waar ik geniet van de bosrijke omgeving.

 

Tekenen is van kleins af aan een grote passie. Als kind met een rijke fantasie was dit dé manier om al die plaatjes en verhaaltjes in mijn hoofd tot leven te wekken. Als volwassene is deze passie alleen maar gegroeid en is een droom werkelijkheid geworden: een baan als zelfstandig illustrator.

 

Illustraties hebben een grote aantrekkingskracht. Ze vertellen verhalen, zijn een uiting van emoties, roepen een bepaalde sfeer op.Hierin ligt mijn kracht als illustrator: iets vertellen. Het kleine bijzonder maken. Iemand een lach op het gezicht toveren. Prikkelen.

 

Ik laat me inspireren door de natuur en het leven van alledag. Maar ook de fantasie is een rijke inspiratiebron. Hoe leuk is het om sokken tot leven te wekken, een octopus verliefd te laten zijn en een kat op avontuur te sturen? Ik hoop dat mijn illustraties jouw dag en beetje mooier mogen maken en de fantasie aan het werk zetten. Want iedereen heeft weer een eigen manier van kijken en eigen ideeën bij een bepaald beeld. Dát maakt dit vak zo bijzonder.

 

Alle ontwerpen voor mijn producten zijn met de hand getekend en geschilderd.

 

Naam

Janneke Haverkamp Oudshoorn

Mail

Category
Date